Kill Lincoln – Can’t Complain (2020)

Danes 7.8.2020 je izšel novi album skupine Kill Lincoln, ki ponosno nosi naslov Can’t Complain. Mi smo ga imeli možnost poslušati in vam na kratko predstavljamo kaj lahko pričakujete od novega albuma.

Skupina s provokativnim imenom prihaja iz glavnega mesta Združenih držav Amerike. Prav tam je skupina odigrala svoj prvi koncert in takoj navdušila. Gre za ska-punk skupino in prav takšen album je izšel danes zgodaj zjutraj.

Zunanji izgled novega albuma

Naše začetno navdušenje kasneje iz pesmi v pesem narašča in smo deležni izjemno kvalitetnega albuma. V več kot pol ure glasbe smo deležni dobre doze udarnega ska-punka.

Na albumu je razvidno, da ne gre za neki bullshit ska-punk ampak za resnično hitre, udarne in poskočne ritme. Album ne vsebuje počasnih komadov. Poslušanje zato na lastno odgovornost, saj se od prvega do zadnjega singla ne bomo ustavljali pri hitrih ritmih. Nekaj kar ob tem času tudi potrebujemo.

Kot že rečeno album vsebuje elemente hardcore, skate in ska-punk glasbe. Skrajšano, za vsakega nekaj. Le morate imeti radi hitro in udarno glasbo, album vas ne bo pustil na cedilu.

Zamislite, da ste spet stari 16 let in želite vsak glasbeni nastop zapustiti “prešvicani”. Kill Lincoln vam bo z novim albumom nudil prav to. Spodaj si lahko preberete še vse sestavine novega albuma.

Can’t Complain

1. Greetings from Inner Space
2. Used Up
3. Last Ditch Denial
4. Ignorance is Bliss
5. Who am I this time?
6. Confession Obsession
7. Well Spent; Wasted
8. Civil Surgery
9. Quarantine Dream
10. Womb Envy (Paint it Black)
11. Can’t Complain

Dejan Cvijanović

Read Previous

Homeplate – Broken Youth

Read Next

Deathcraeft – Spreading Lies