KDO SO SUSPECT208?

Suspect208 so najnovejša pridobitev svetovne rock scene, tukaj se dobro vidi, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Suspect208 namreč sestavljajo sinovi Guns’n Roses, Metallice ter Stone Temple Pilots.

Torej, na vokalu je Noah Weiland, njegov oče pa je Scott Weiland, vokalist pri skupini Stone Temple Pilots. Guru na bas kitari je nihče drug kot Tye Trujillo, njegov oče pa je seveda Robert Trujillo, ki je basist v skupini Metallica, naj spomnimo, da je Tye že šel na turnejo skupaj z skupino Korn ter igral skupaj z očetovo skupino Suicidal Tendencies. Na bobne razbija London Hudson, katerega oče je vsem znani Slash iz skupine Guns’ n Roses. Na kitari pa je Niko Tsangaris, kateri je tudi igral skupaj z London Hudsonom v skupini Classless Act, Niko je tudi dosti časa preživel v studiu Tommy Leeja, skupaj z znanim producentom Bob Rockom.

Fantje so pravkar izdali čisto prvo skladbo z naslovom Long Awaited. Verjamem, da bomo o fantih še marsikaj slišali, glede na to, da so si na Youtube strani v slabih desetih dneh prislužili čez 400.000 ogledov so kar na dobri poti. Poslušajte si spodaj.

Janoš Lampe

Read Previous

Stolen Wheelchairs: The America

Read Next

Paperweight – Stuck Out Stateside