Intervju: Zac Johnson (FRND CRCL)

ROCKERIADA.SI: Ali lahko na kratko opišete svojo skupino?

Zac: Smo pop punk band. Zelo radi ustvarjamo glasbo in pri tem uživamo kakor se da. Trenutno pa zelo pogrešamo igranje v živo.

ROCKERIADA.SI: Zakaj ime FRND CRCL?

Zac: Ime so nam pravzaprav dali srednješolci, saj smo se člani dobivali sredi hodnika v krogu in smo tako blokirali pot skozi hodnik (Friend Circle).

ROCKERIADA.SI: Najprej čestitke za novi album. Zanima me, kako dolgo ste snemali album ter kakšno sporočilo ste želeli posredovati poslušalcem?

Zac: Najprej lepa hvala. Celoten album je nastal v roku enega leta, vključno s pisanjem pesmi ter končnim izdelkom. V tem letu smo poleg albuma ustvarjali tudi na drugih področjih, kot je izdelovanje spletne strani, majic itd. Kar se tiče sporočila pa upam, da si ljudje sami izberejo sporočilo saj je veliko teh nam pomagalo v življenjskih avanturah. V tem albumu je pa zelo veliko pozitivnih sporočil, katerih je trenutno na svetu zelo malo.

ROCKERIADA.SI: Kako ste zadovoljni z albumom?

Zac: Zelo smo veseli z novim albumom in še bolj nestrpni glede novega, saj smo že v polnem zamahu pri ustvarjanju.

FRND CRCL

ROCKERIADA.SI: Kako se bend v teh časih sooča s situacijo, ki jo imamo glede snemanja novih komadov ali samo preprostega druženja?

Zac: Preko raznih internetnih aplikacij, ki omogočajo video. Priznam, da ne počivamo, pričeli smo ustvarjati novi album.

ROCKERIADA.SI: Imate za konec še kakšno sporočilo za naše bralce?

Zac: Preverite našo spletno stran FRNDCRCL. Imamo kar nekaj novih izdelkov za nakup ter seveda uživajte v majhnih stvareh v življenju.

Več o skupini in novem albumu si lahko preberete na TEJ povezavi.

Dejan Cvijanović

Read Previous

Spoznajmo skupino Project Renegade

Read Next

Intervju: Ody (Project Renegade)