Hetfield o morebitnem novem albumu?

V nedavnem intervjuju za SiriusXM je forntman Metallice, James Hetfield govoril o svojem preživljanju časa med pandemijo korona virusa, ter potrdil, da je napisal ogromno materiala za morebitni nov album Metallice.

Povedal je sledeče:

” ….Za nas, mi smo ”road dogs” – na turnejah smo že od nekdaj – torej, si na turneji ali pa pišeš. Torej, očitno je, da nismo na turneji, tako da sem napisal ogromno materiala. In prepričan sem, da je to storilo še mnogo drugih glasbenikov….”

V soboto zvečer (29.8) pa je Metallica v okviru serij ”Encore Drive-In nights” predvajala celoten koncert po velikem številu zunanjih teatrov ter ”drive- in” teatrih v ZDA in Kanadi. Koncert je bil posnet približno tri tedne prej, nedaleč stran od sedeža skupine v San Rafaelu, Kalifornija. Zmontirala in dokončno uredila po najvišjih možnih standardih, pa ga je njihova nagrajena produkcijska ekipa. Metallica je nastopila kot prva rock skupina v teh prihajajočih ”Drive- In” koncertih. Zvrstile pa se bodo še mnoge druge popularne glasbene zasedbe, kot npr; Blake Shelton, Gwen Stefani, Trace Adkins.

Janoš Lampe

Read Previous

Osnovni statistični podatki festivala Lent 2020

Read Next

JED: Festival Lent 2021. STATUS: Naročeno. Mmmm!