GUNS N’ ROSES Z NOVO GLASBO?

Že v nekaj primerih so člani Guns N’ Roses namignili, da naj bi bila v delu nova glasba. No, govorice so, da naj bi bila njihova nova skladba umeščena v novi film Terminator: Dark Fate.

Avstralska fan stran Guns Over Oz je prva objavila govorice na njihovi Facebook strani. ” Vir, ki je delal pri novem filmu o Terminatorju je sporočil, da so štirje člani skupine Guns N’ Roses odšli na zaseben ogled grobe kopije prihajajočega filma, da bi videli ali želijo vstaviti njihovo skladbo na “soundtrack” filma ” V zadnjih nekaj mesecih so številni viri poročali, da je Slash preživel kar nekaj časa v hiši Axl Rosa, kjer naj bi delala na novi glasbi.

Če so govorice resnične, bo to prva nova izdaja originalnega GN’R tria Axl Rose, Slash, Duff McKagan, odkar so leta 1993 izdali The Spaghetti Incident. Ne bodo pa prvič sodelovali z Arnoldom Schwarzeneggerjem ter franšizo Terminator, njihova skladba You Could Be Mine je bila namreč vključena v film Terminator 2:Judgment Day. Prav tako pa so uvrstili skladbo Oh My God, v Schwarzeneggerjev film End of Days.

Janoš Lampe

Read Previous

Gromka ponovno vabi!

Read Next

Orleki štejejo že 30 let