Gora Rocka odpade, vendar ne popolnoma!

Na žalost vas moramo obvestiti, da letošnji festival Gora Rocka 2020 zaradi krize, ki jo je povzročil koronavirus SARS-CoV-2, odpade. Vlada Republike Slovenije je sporočila, da bo zaradi epidemije, prepoved množičnih javnih dogodkov in koncertov podaljšana dokler ne bo na voljo ustreznega cepiva. Ker po napovedi znanstvenikov tega še ne bo do konca letošnjega leta, organizatorji dobrodelnega festivala Gora Rocka nimamo druge izbire, kot da festival odpovemo. Varnosti obiskovalcev in prostovoljcev mora biti na prvem mestu.

Pa vendar so se organizatorji odločili, da svojih obiskovalcev ne bodo pustili popolnoma na cedilu. Zato pripravljajo posebno izvedbo Gore Rocka na spletu. Ta bo potekala od 25. do 27. 6. 2020. Več informacij sledi.

Ideje za Goro Rocka 2021 pa že padajo. Namignemo vam lahko, da je večina skupin, ki bi morala na festivalu nastopiti letos, že potrdila sodelovanje z nami v naslednjem letu. Več informacij bomo lahko podali v naslednjih mesecih.

Odpoved festivala nas je vse precej prizadela. Zato so organizatorji razvili posebne majice, ki služijo kot ekskluziven spomin na te čudne neponovljive čase. Z nakupom pa pomagate organizatorjem Gore Rocka, da bo izvedba dobrodelnega festivala v letu 2021 še bolj izpopolnjena. Majice bodo obiskovalci lahko naročili na naši spletni strani. S prodajo pričnemo v ponedeljek 4.5.2020.

Vstopnica za festival Gora Rocka 2020, je veljavna za izvedbo festivala v letu 2021

Za vse, ki so festivalsko vstopnico za letošnji festival že kupili in bi želeli obiskati festival Gora Rocka 2021, ne potrebujejo ničesar drugega, kot da jo prinesejo na vhod na prizorišče. Letošnja vstopnica bo namreč veljavna tudi naslednje leto.

Organizatorji bodo vsem, ki se festivala v letu 2021 ne bodo udeležili, vrnili kupnino za že kupljene vstopnice. Vstopnico lahko obiskovalci zamenjalo za denar tam kjer so vstopnico kupili (Petrol, OMW, Trafika 3DVA …). V kolikor so vstopnice kupili na Eventimovi spletni strani, prosimo kontaktirajte info@eventim.si. Če pa so si vstopnico kupili na lanskem festivalu, nas lahko kontaktirajo na info@gorarocka.si. Vračilo kupnine za že kupljene vstopnice bodo omogočali do 31.10.2020.

Dejan Cvijanović

Read Previous

Stalker – Ona

Read Next

Prihaja serija polna rockerskih zvezd