FRND CRCL – Internet Noise (2020)

FRND CRCL – Internet Noise
Izdaja albuma: 1. maj, 2020

Ameriška pop-punk zasedba FRND CRCL (Friend Circle), je na dan 1. maja izdala svoj novopečeni album Internet Noise. V čast smo ga imeli poslušati in vam že v naprej zagotoviti, da gre za zelo všečen album, ki se nekako razlikuje od današnjih skupin pa vseno se čuti nek pridih skupin, kot so Blink 182, Sum 41 in podobni.

FRND CRCL – Internet Noise:

1. Somethin’ About You
2. Deception
3. Loose Cannon
4. The Waiting Game
5. For When Bombs Fall
6. End of the World
7. One Last Dance
8. Famous
9. Charlotte’s Web

Ne samo, da se album imenuje Internet Noise, dejansko je album po internetu ustvarjal hrup in prodal presenetljivo veliko izvodov.

Album prične s komadom Something About You, kjer takoj s hitrimi kitarskimi ritmi začutimo moč albuma. Komad je nostalgičen, zabaven pa vendarle nov. Sledi mu pesem Deception, ki je bolj melodičen ter progresiven, nekako zajeme žanr skupine. Kot tretji singel se nam predstavi Loose Cannon, kateri nekako še najbolj izstopa, vsaj po ocenah poslušalcev in je dobil od kritikov iz amerike še najboljšo oceno. Slednjega si lahko pustite predvajati tudi na naši spletni strani. Zabave pa še ni konec, sledi mu singel The Waiting Game s katerim še povečamo ritem ter nas nekako s samo pesmijo vrnejo v preteklost tam v pozna 70-ta, kjer preprosto pozabimo na vse, si odpremo “piksno” piva se uležemo na ležalko in sprostimo ob hitrih melodijah.

Za komad For When Bombs Fall lahko rečem, da se lahko člani zasedbe nekako spočijejo, saj ni moč slišati vokala, le dobri 2 minuti kitare in bobnov. Po slednjem komadu pa se počasi dvignemo v mirno pesem End of the World, kjer člani zasedbe skušajo izraziti svoja čustva na najboljši možen način. One Last Dance nas ponovno dvigne na noge, kjer smo že bili in je definitivno ekskluzivni Party Song te plošče. Predzadnji komad Famous nam že samo ime sporoči vsebino pesmi. Pesem seveda sporoča o vsem tem, ko si mnogi želijo postati slavni preko raznih internetnih aplikacij ampak vsi vemo, da slava vendar ni vse. Zaključna pesem Charlotte’s Web pa nas vrne nazaj na osnove skupine in tako plošček zaključimo z vročo krvjo in željo po novem poslušanju.

Člani zasedbe

Zac Johnson: Vokal, kitara, klaviature
Adam Skirvin: Vokal, bas, klaviature
Dom Giacalone: Kitara, tolkala, back vokal
Aaron Smith: Bobni, tolkala, back vokal

Dejan Cvijanović

Read Previous

Prihaja serija polna rockerskih zvezd

Read Next

Interaktivni spletni prenosi koncertov iz Šiškine Katedrale

One Comment

Comments are closed.