Drones – Josephine

Londonski “droni” so izdali svoj prvi prav posebni singel po letu 2018. Pesem Josephine nam predstavi popotovanje vokalista skupine Loisa McDougallsa v preteklem velikodnevnem pijanem stanju.

Lois je v preteklosti imel žal zelo velike težave z prekomernemu uživanju alkoholnih pijač. Za našo spletno stran nam je sporočil naslednje: “Anglija je država, kjer se popije ogromno alkohola ampak nikoli nisem vedel, da bo name vplivalo slednje na zelo slab načih. Pil sem vse vrste pijač, ker sem mislih da sem sproščen in se imam lahko vedno dobro. Šele pred kratkim sem spoznal pravi obraz tega življenja. Pred kratkim sem premagal svojo depresijo ter se znova podal v glasbene vode. Ne boste verjeli ampak mene so klicali Josephine. Na začetku je bilo smešno, ker je Josephine klovn, kasneje pa sem spoznal pravi pomen besede. Ta pesem govori prav o temu. Alkohol je lahko super vendar moraš vedeti v kakšni meri se podaš v razmerje z njim, vedno moraš vedeti kdaj si lahko rečeš dosti je”.

Novi album skupine Drones bo izšel 21. februarja preko Thousand Islands Recordsa v Severni Ameriki ter Lockjaw Recordsa v Angliji.

Dejan Cvijanović

Read Previous

Vlado Kreslin – Tista Zakartana ura

Read Next

AC/DC kmalu z novim singlom