Danes Le Serpentine, jutri Disoržn

Kranjska petčlanska zasedba Le Serpentine s paleto različnih žanrov, od indie rocka, dream popa in post punka, že od leta 2014 barva velike in male odre po vsej Sloveniji. Tokrat bodo novo plato “Pobarvanka” predstavili v kranjskem Trainstationu. 

Zagotovo ste si vsaj enega od njihovih komadov že mrmrali, saj so med drugim osvojili že štiri popevke tedna na Valu 202, njihov singl “Vrtiljak” pa se je na isti frekvenci uvrstil tudi na lestvico najpogosteje zavrtenih skladb meseca junija. 

Ja, skupina je radijske valove osvojila s hitrostjo vrtiljaka, z energičnim nastopom pa navduši tudi v živo.  Brata Žiga in Grga Jokić skrbita za hitre kitarske riffe in mastne basovske linije, Matej Naglič suka prste na klaviaturah in harmoniki, Anže Kern žge na bobnih, Tjaša Teropšič pa z razgibanim vokalom zapakira bendovsko glasbeno vizijo v homogeno celoto. Ali po domače: Le Serpentine.

Pred Pobarvanko bodo oder pobarvali trenutno najbolj vroči jeseniški band 30° v senci, zato je priporočljivo, da na event ne zamujate, ker vas bo drugače zeblo.

Fb: https://www.facebook.com/events/447259582549094/

KRDM v sodelovanju s TrainStation SubArt pa jutri v soboto 19.10. 2019 predstavlja – DISTORŽN

Po uspešni prvi sezoni Distoržna, je tu že druga, še boljša! Oktobra bomo v sklopu projekta Potujoča železarna združili 3 mesta: Kranj, Škofjo Loko in Velenje. “Z Loke” bo zapihal brutal thrash veter v manifestaciji Moshead, iz Velenja bo prismrdelo po premogu, saj pridejo trve kvlt blackerji Kholn. Na domači oder bodo pa po dolgem dolgem času stopili Obduction, najstarejši še delujoči bend iz Kranja.

Fb: https://www.facebook.com/events/2390480341209829/

Dejan Cvijanović

Read Previous

Machine Head – Do or Die

Read Next

Fit for an Autopsy izdali novi singel ‘Shepherd’