BIVŠI ČLAN ROLLING STONESOV DOBIL SVOJ DOKUMENTAREC

The quiet one, je naslov dokumentarca, ki opisuje življenje bivšega člana skupine The Rolling Stones, Billa Wymanna. Datum izzida filma je 21.6.2019.

Film je opisan je kot ”popotovanje skozi Wymannova nenavadna doživetja”  in vsebuje veliko osebnih videov, slik ter zapisov iz njegovih dnevnikov skozi 30 letno kariero z skupino The Rolling Stones.

” Za mene je vse nekam megleno ” je komentiral Keith Richards ob gledanju napovednika, ”če hočem izvedeti kaj sem vse delal skozi ta leta, moram vprašati Billa.”

Seveda pri Stonesih ne gre brez škandalov, film so namreč morali odstraniti z Angleškega filmskega festivala v Aprilu. To se je zgodilo zaradi pritoževanja publike na Wymannovo poroko leta 1989, ko se je poročil z takratnim 18 letnim modelom Mandy Smith. Bill je bil takrat star 52 let. Imel pa naj bi romantično razmerje z Mandy že od njenega 13 leta.

Wymann se je pridružil skupini leta 1962, ostal pa je do konca leta 1992. ”Prišel je čas, ko sem hotel početi še druge stvari v življenju” je povedal za MTV, ko je zapustil band.  Ponovno se je za nekaj skladb postavil na veliki oder leta 2012 ob 50 obletnici skupine.

Janoš Lampe

Read Previous

Približujejo se najbolj nore metalske počitnice

Read Next

Joe Perry na temo ‘Rock je mrtev’