AEROSMITH DOBILI NAZAJ SVOJ PRVI KOMBI

Zvezda šova ‘American Pickers’ Mike Wolfe je povedal, da je bilo to svojevrstno doživetje, najti, kupiti, obnoviti ter vrniti nazaj skupini Aerosmith njihovo prvo vozilo (1964 International Harvester Metro), ki so ga v začetku uporabljali za prevoze na koncerte. V preteklem letu so producenti kanala History podali izjavo, da so, po 40 letih gnitja v gozdu našli to vozilo, ter da bo to glavna tema v eni izmed epizod, ta epizoda je izšla prejšnji teden.

Wolfe je za Billboard povedal ” Najbolj kul stvar pri tem je, da ko smo vzpostavili stik z skupino, so bili vsi zelo navdušeno, dejstvo da so imeli in še imajo tako močno povezavo z vozilom, veliko pove o njihovem značaju ter spoštovanjem njihove preteklosti. Neverjetno je, da so se vsi od njih, ne samo eden ali dva, zanimali za to kar smo naredili.”

”Joe Perry in njegova žena ter Steven Tyler in njegova punca, so sedel v zadnjem delu vozila, in niso hoteli ven, govorili so ter obujali spomine, po moje skoraj uro in pol, to je bil res kul prizor” še pove Wolfe. Skupini je še pripisal ogromno velikodušnost, saj bi lahko rekli, da bodo oni od nas kupili vozilo ter dali komu drugemu v obnovo, ampak so nam popolnoma zaupali.

Odsek iz oddaje si poglejte spodaj.

Janoš Lampe

Read Previous

V kino prihaja koncertni film Roger Waters Us and Them

Read Next

NA OBALI OBUDILI SPOMIN NA KANELA BAR